73 évesen visszatér a ringbe minden idők egyik legnagyobb pankrátora

WrestleMania 25th Anniversary Press Conference GettyImageRank3 Horizontal
NEW YORK - MARCH 31: Ric "Nature Boy" Flair attend the WrestleMania 25th anniversary press conference at the Hard Rock Caf‚ on March 31, 2009 in New York City. Andrew H. Walker/Getty Images/AFP (Photo by Andrew H. Walker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Július 31-én a Tennessee állambeli Nashville-ben lép utoljára a kötelek közé Ric Flair, minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb pankrátora.

A még a profi birkózás világában is extravagánsnak számító megjelenéséről híres Flair karrierje kereken ötven éve, 1972-ben kezdődött, talán pont ez adja az apropóját, hogy 2011. szeptember 12. után ismét a kötelek közé lépjen - elmondása szerint most már valóban utoljára.

A különöző szervezetekben - JCP, WCW, WWF, később WWE és TNA - nem kevesebb mint 16 világbajnoki címet szerző Flair a tizenegy évvel ezelőtti, Sting (Steve Borden nem tévesztendő össze a népszerű angol popsztárral) elleni meccsét megelőzően a legnagyobb szervezetnél, a WWE-nél utoljára 2008-ban bunyózott, akkor Shawn Michaelsszel mérte össze erejét. Flair az első pankrátor, akit kétszer (2008-ban és 2012-ben) is beválasztottak a sportági Hírességek Csarnokába.

A várva várt utolsó Flair-harcra a WWE nashville-i Summer Slam rendezvényének másnapján kerül sor, a The Nature Boy néven ismert harcos leendő ellenfelének kilétét egyelőre nem fedte fel a szervezet.