Női kézi: Vjahireva a Vipersben folytatja a pályafutását

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 14:53
null
Anna Vjahireva hat idényen keresztül erősítette a Rosztovot (Fotó: Facebook/Handball Club Rostov-Don)
Anna Vjahireva elhagyja a Rosztov-Dont, és a Vipers Kristiansandban folytatja pályafutását – derül ki az orosz együttes Facebook-posztjából. A 27 éves jobbátlövő 2016-ban érkezett a Rosztovhoz, az ott töltött ideje alatt ötször nyert bajnokságot, valamint 2019-ben a Bajnokok Ligája döntőjében is szerepelt.

 

A Vipers Kristiansand a világ egyik legjobb jobbátlövőjével, Anna Vjahirevával erősít a 2022–2023-as idényre. Az orosz válogatottal 2016-ban olimpiai aranyat szerző játékos hat év után hagyja el a Rosztov-Dont. Az ott töltött ideje alatt ötször megnyerte az orosz bajnokságot, szintén ennyiszer a kupát és a Szuperkupát, valamint BL-döntőt játszott a 2018–2019-es idényben, ekkor a sorozat legértékesebb játékosának is megválasztották.

„Szívem legmélyéről szeretném kifejezni a hálámat a klubnak, ahol pályafutásom során hat csodálatos évet töltöttem: a stábtagoknak és a csapatnak, akikkel hosszú utat tettük meg. Ejtettünk győzelmi örömkönnyeket és megéreztük a vereség keserűségét is. Természetesen köszönöm azoknak, akik nélkül ennek nem lett volna semmi értelme, akik végig itt voltak: a rajongóknak. Ti voltatok azok, akik hajtottatok minket előre és nem fordultatok el, bármi is történt. Köszönöm! Itt az ideje a váltásnak. Nem búcsúzom, de elköszönök és hamarosan találkozunk. Örökké a szívemben vagytok!” – mondta Anna Vjahireva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik