PSG: az elvágyódó Neymar a Premier League-ben köthet ki – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 16:26
null
Jó igazolás lenne Neymar a Chelsea-nek? (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea érdeklődik a Paris Saint-Germain brazil klasszisa, Neymar iránt – írja az ESPN.


Mint beszámoltunk róla, Nasszer al-Kelaifi, a PSG katari elnöke nyilvános megszólalásaiból arra lehet következtetni, hogy a párizsi vezetők szeretnék távozásra bírni Neymart.

Úgy tűnik, a Chelsea-t érdekelné is a világklasszis szélső, hiszen az új tulajdonosi csoport vezetője, Todd Boehly egy sztárjátékossal szeretné megerősíteni a londoni alakulatot.

Neymar menedzsere, Pini Zahavi egyelőre minél több opciót szeretne. Azzal viszont tisztában van, hogy nem sok klub akad a világon, amely képes kifizetni a PSG által kért összeget.

A 30 éves futballista tavaly hosszabbította meg a szerződését 2025-ig, így a párizsiak mindenképpen nagy pénzt szeretnének látni a tízesükért.

Az biztos, hogy van olyan, aki nagyon várja Neymart a Chelsea-be – Thiago Silva egy brazil lap kérdésére válaszolva arra biztatta honfitársát, hogy az ő csapatába igazoljon.

Neymar 2017-ben került az FC Barcelonából Párizsba rekordot jelentő 222 millió euróért. Összesen négyszer nyerte meg a Ligue 1-t, ám a Bajnokok Ligájában – talán a tavalyelőtti döntőbe jutást leszámítva – kudarcot kudarcra halmozott a fővárosiakkal.

A Transfermarkt jelenleg 75 millió euróra becsüli a futballista értékét.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik