A Juventus hajlandó eladni sztárfocistáját a Manchester Unitednek

fbl Horizontal
Juventus' French midfielder Adrien Rabiot (C) celebrates after scoring during the Italian Cup (Coppa Italia) semifinal, second leg football match between Juventus and Fiorentina on April 20, 2022 at the Juventus stadium in Turin. - The goal was later cancelled by the referee. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United megállapodott a Juventusszal az olasz sztárcsapat francia középpályásának, Adrien Rabiot-nak a szerződtetéséről.

A The Guardian információi szerint a tárgyalások még kezdeti stádiumban vannak, de a Juventus 15 millió fontért hajlandó eladni a 27 éves középpályást a Manchester Unitednek, amelynek a játékossal és ügynök édesanyjával, Veronique-kal kell dűlőre jutnia.

Rabiot korábban a Paris Saint-Germainben is futballozott, a francia sztárcsapattal hatszor lett bajnok.

A torinói együttesnek 2019 óta a tagja, amellyel egy scudettót nyert, de Angel Di María és Paul Pogba érkezése miatt egyáltalán nem biztos, hogy lesz helye a kezdőcsapatban.

A Premier League idei szezonját vereséggel kezdő United szeretné egy sokoldalú futballistával megerősíteni a középpályáját. Az új vezetőedző, Erik Ten Hag első számú kiszemeltje a Barcelona holland sztárja, Frenkie De Jong, de Rabiot-ra is nagy szüksége van, főként akkor, ha De Jongot és a Barcát nem tudja meggyőzni a klubváltásról.