Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Manchester United ultimátumot adott legnagyobb sztárjának, Cristiano Ronaldónak, az angol klub vezetősége ugyanis azt fontolgatja, hogy megválik a portugál focistától, ha nem változtat a hozzáállásán.

Ronaldo a nyár eleje óta hangoztatja, hogy távozni szeretne az Old Traffordról, ám mindeddig nem talált olyat csapatot, amely szívesen leigazolná, a Unitednél pedig egészen eddig azt állították, hogy az ötszörös aranylabdás klasszis része a terveiknek, és nem eladó, ám úgy tűnik ez most megváltozott.

A Manchester Unitednél azt tervezik, hogy felbontják Ronaldo szerződését Forrás: AFP/Ian Kington

A Sky Sports információi szerint ugyanis a hétvégi Brentford elleni megalázó vereség után a vezetőség elvesztette a türelmét a 37 éves játékossal szemben, emiatt ultimátumot adtak neki, hogy változtasson a hozzáállásán, vagy felbontják a jövő nyáron lejáró szerződését. Mindezt persze cáfolták a klubnál, de a legfrissebb hírek szerint az olasz bajnok AC Milan és az Inter is leigazolná Ronaldót.

Ha a Unitednél felbontanák Ronaldo szerződését, akkor a portugál szabadon tárgyalhatna más klubokkal, és átigazolási díj nélkül válthatna csapatot. Márpedig a 37 éves támadó számára kulcsfontosságú kérdés, hogy minél jobb formában legyen a katari foci-Eb előtt.