Szívszorító: Kapás Boglárka közös fotóval gyászolja a testvérét

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok Japán, Kapás Boglárka, úszás, 2021.07.27.
Tokió, 2021. július 27. Kapás Boglárka a női 200 méteres pillangóúszás előfutama után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 27-én. Kapás Boglárka az ötödik helyen jutott az előfutamból a július 28-i elődöntőbe. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kapás Boglárka igazán ismét szívszorító fotót posztolt a közösségi oldalán. A kiváló sportoló a közösségi oldalán osztott meg közös képet kishúgával, aki már nem lehet közöttünk.

Az úszónő testvére, Vanda másfél éve, tragikusan fiatalon hunyt el. Kapás Boglárka húga augusztus 18-án ünnepelné születésnapját.

"A 21. lenne" - írta a közös fotó mellé Kapás Boglárka, ultalva arra, hogy a húga most tarthatná a 21. születésnapját. Az úszónő nagyon nehezen dolgozza fel a testvére elvesztését, de a családja mellett a követői is mindent megtesznek azért, hogy egy kis vigaszt nyújtsanak neki.