Újabb információk derültek ki a rablásról: visszatérhet Katarba a családját féltő angol focisztár

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Anglia - Egyesült Államok, B csoportkör, Al Bayt Stadion, 2022. 11. 25., Egyesült Államok, Anglia
USA's defender #02 Sergino Dest (L) fights for the ball with England's forward #10 Raheem Sterling during the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and USA at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha on November 25, 2022. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)
Vágólapra másolva!
A napokban hazautazott a katari labdarúgó-világbajnokságról Raheem Sterling, a negyeddöntőbe jutott angol válogatott szélsője, mert betörtek a családjához. Szerdán a surreyi rendőrség bejelentette, hogy betörési kísérlet gyanújával őrizetbe vettek két férfit a játékos lakóhelyének közelében. A legújabb hírek szerint pénteken vissza is térhet a Katarba a családját féltő focista. Az információkat az angol fociszövetség is megerősítette. 
Vágólapra másolva!

Mint ismert, az angol válogatott támadója hazautazott Katarból, mert szombaton betörtek az otthonába. A Chelsea játékosának otthonába az első hírek szerint fegyveres rablók hatoltak be, amikor a hozzátartozói a házban tartózkodtak, azóta pedig a hírek szerint el is kapták a fegyveres rablókat.

Azóta kiderült, hogy nem igazak a fegyveres behatolókról szóló hírek. Az ékszer- és óralopást akkor fedezték fel, amikor a család visszatért Katarból.

Raheem Sterling visszatérhet a válogatotthoz Forrás: AFP/Odd Andersen

Korábban kérdéses volt az is, hogy az esetet követően Sterling mikor csatlakozik újra Gareth Southgate csapatához, ám a Daily Mail információja szerint a Chelsea szélsője akár már pénteken a világbajnokság helyszínén lehet ismét. Ennek ellenére a kihagyás, illetve a sokk miatt kevés az esély arra, hogy pályára is lép a szombati, Franciaország elleni negyeddöntőben, így továbbjutás esetén az elődöntőben lehet majd segítségére az angol válogatottnak.

Az FA egyelőre még nem erősítette meg hivatalosan, hogy Sterling valóban visszatér-e.

Frissítés:

Az Angol Labdarúgó Szövetség közleménye szerint a támadó a szombati, franciák elleni negyeddöntőre már visszatér a kerethez.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!