Kétszer is megb.sztalak titeket! - üvöltötte az argentinok kapusa a hollandoknak

fbl Horizontal
Argentina's goalkeeper #23 Emiliano Martinez celebrates after saving a penalty during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between The Netherlands and Argentina at Lusail Stadium, north of Doha on December 9, 2022. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság péntek esti negyeddöntőjében az argentin válogatott 2-2-es végeredmény után büntetőpárbajban győzte le Hollandiát és bejutott az elődöntőbe. Az argentinok kapusa, Emiliano Martinez két tizenegyest is kivédett, majd a továbbjutás után felfokozott állapotban üvöltött a hollandoknak.
Vágólapra másolva!

Miután Lautaro Martinez belőtte a továbbjutást eldöntő tizenegyest, az argentin kapus, Emiliano Martinez a földre rogyott, majd önkívületi állapotban tombolt. Az argentin játékos a holland kispad felé indult és ezt üvöltötte Louis Van Gaal szövetségi kapitánynak és a holland játékosoknak:

Martinez azért is vett elégtételt, mert a mérkőzés előtt Van Gaal elbizakodottan azt nyilatkozta, biztos benne, hogy az ő csapata jut tovább, amennyiben büntetőkre kerül sor. Végül nem így lett, a hollandok két tizenegyest is kihagytak, így számukra a negyeddöntőben véget ért a világbajnokság.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.