Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekes és medöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. Megszületett a Fradi focistájának a kislánya, meghalt a 15 éves bokszoló, Gerard Piqué Shakirán nevet, balhézó kosaras, megszólalt Csányi Sándor, eltilthatják C. Ronaldót, hátrányból fordítva jutott tovább a Real Madrid. Visszapillantó.

Érdemes talán egy örömhírrel kezdeni, Ferencváros 27 éves csatárának, Adama Traorénak megszületett a kislánya.

Sajnos ez a nap sem telt el tragédia nélkül: egy súlyos autóbalesetben végzetes agyi sérüléseket szenvedett, és a kórházban életét vesztette a 15 éves Donovan Garcia, korosztályának egyik legjobb ökölvívója.

Gerard Piqué már az új barátnőjéve pózolt, Shakirán csak nevet Forrás: AFP/Don Emmert

A nap bulvárhíre: a spanyol élonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona korábbi sztárja, Gerard Piqué először mutatta meg a közösségi oldalán az új barátnőjét, mióta viharos körülmények között szétmentek a popsztár Shakirával.

Egészen elképesztő jelenetet hozott a Sopron-Girona női kosárlabda Euroliga-mérkőzés. Egy, a magyar csapatot eláruló játékos nem bírta elviselni, hogy új csapatával kikap és idegetegként verte a kispadot.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint könnyen súlyos következményekkel járhat, ha a szurkolók a válogatott mérkőzésein bármilyen formában megjelenítik Nagy-Magyarországot, de a háttérben továbbra is azon dolgozik, hogy a jelkép kerüljön le a tiltólistáról.

Egy hónapra is eltilthatják Cristiano Ronaldót Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Cristiano Ronaldo akár egy hónapos eltiltást is kaphat, ugyanis a Juventus 23 jelenlegi és korábbi játékosa elleni vizsgálódnak, mivel bűnrészesként érintettek lehetnek a torinói klub pénzügyi botrányában.

A spanyol Király-kupa negyeddöntőjében a Real Madrid hátrányból fordítva hosszabbítás után 3-1-re legyőzte a ráadásban emberhátrányban játszó Atlético Madrid csapatát a Santiago Bernabéu stadionban, így bejutott a legjobb négy közé.