Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 finom és egyszerű előétel, mielőtt a húsvéti sonkát felszeled

default user icon
MME
Az ünnepi ebédek, vacsorák fontos eleme az előétel. Ha húsvét, akkor elsősorban a tojásos receptek a nyerők, de nyugodtan kínálhatsz mást is a családnak és a vendégeknek.

Az előétel meghozza a kedvet, az étvágyat az evéshez, és felkészíti a gyomrot a következő fogásokra. Nagyon fontos, hogy az előtel harmóniában legyen a főétellel, így húsvétkor főleg tojásos, sajtos, tormás és sonkás étvágygerjesztők kerülnek az asztalra. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

SAJTOS-TORMAKRÉMES SONKATEKERCS >>>

TÖLTÖTT TOJÁS HÁROMFÉLEKÉPPEN >>>

BAZSALIKOMOS TÖLTÖTT TOJÁS >>> 

TORMÁS-UBORKÁS SONKATEKERCS-FALATKÁK >>>

MEDVEHAGYMÁS ROKFORTKRÉM >>>

CÉKLÁS TÖLTÖTT TOJÁS >>> 

HÚSVÉTI SÁRGATÚRÓ >>> 

MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSALÁTA >>>

RÉTEGES TOJÁSSALÁTA >>> 

Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted húsvéti előételnek? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.

Borítókép: Mindmegette

Még több húsvéti receptet itt találsz! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss