Legendás sportolók haldokolnak, eldőlni látszik a kirúgott Bayern-edző családjának jövője

Bayer Leverkusen - Bayern Munich Sports Bundesliga Julian Nagelsmann soccer Horizontal
Nagelsmann szerint pont jókor jön a szünet
Vágólapra másolva!
A szombati nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg a március 25-én történt legérdekesebb híreket!

Drámai vallomást tett a 86-szoros angol válogatott labdarúgó, Kenny Sansom, akit 2020-ban egy gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizáltak, ám azóta mégis jó irányba fordult az élete.

Újabb amputáción esett át az olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázó, Roman Kosztomarov. A bal kezének ujjai levágását az orvosok szerint jobban viselte a szervezete a vártnál, ám mégis vissza kellett őt helyezni a lélegeztetőgépre.

Nagelsmann Bajorországból Angliába tart Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Marius Becker

Thomas Tuchelt hivatalosan is bemutatták a Bayern München labdarúgócsapatánál, aki elárulta, hogy Lőw Zsolt Németországban is vele fog dolgozni. Tuchel Julian Nagelsmann helyére érkezett a vezetőedzői posztra, ám az angol sajtó már biztosnak véli, hogy hamarosan Londonban kap állást a német szakember. Eközben Nagelsmann barátnője, Lena Wurzenberger is elvesztette az állását a Bild nevű német bulvárlapnál, így ő is követheti Angliába a párját.

A sérült Erling Haaland nem lehetett ott a pályán a norvég fociválogatott Spanyolország elleni Eb-selejtezős vereségekor, ám a Manchester City sztárja így is a hírek középpontjában állt. A hollywoodi sztárok tulajdonában lévő, angol ötödosztályú Wrexham AFC szurkolói ugyanis arra kérték Ryan Reynoldsot, hogy igazolja le a norvég klasszist – ehhez a pénz és a szándék már meg is van.