Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, megdöbbentő és izgalmas esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban kedden is. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Bajnokok Ligájában elődöntőig jutó AC Milan csapata hatalmas változások elé néz a nyáron, ugyanis az olasz klub rengeteg játékosától megválik, valamint Paolo Maldini technikai igazgató és Ricky Massara sportigazgató is távozik a milánói együttestől.

A jelenleg a szaúdi focibajnokságban szereplő al-Nasszr játékosa, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo feltehetően Portugáliába költözik, ahol Cascaisban, Quinta da Marinhában lassan elkészül a lakóépülete, ráadásul a gyermekeiket a következő tanévre a carcavelosi St. Julian's Schoolba íratták be.

Cristiano Ronaldo Portugáliába költözhet Forrás: AFP/-

2024-től teljesen megváltozik a világ legnépszerűbb sporteseményének, a labdarúgó Bajnokok Ligájának a magyarországi televíziós közvetítése. Az RTL Klub vezérigazgatójának, Vidus Gabriellának a szavaiból kiderült, hogy fizetni kell majd a BL-ért a magyar nézőknek.

A hegymászó-filmes, Elia Saikaly, aki utoljára látta élve Suhajda Szilárdot, szinte biztosra vette, hogy a magyar hegymászó nem élheti túl a csúcstámadást a Mount Everesten.

A hírek szerint a kétszeres olimpiai-, egyszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok Dusan Mandics a következő idényben az FTC-Telekom vízilabdacsapatában folytatja a pályafutását.