Légiósok: a Barnsleynál több érdeklődőt vártak Styles iránt

H. D.H. D.
2022.10.07. 14:17
null
Styles jelenleg kölcsönben a másodosztályú Millwallban futballozik (Fotó: Millwall)
A Barnsley vezérigazgatója a Yorkshire Postnak adott interjújában a magyar válogatott középpályásáról, Callum Styles kölcsönadásáról is beszélt.

 

Callum Styles klubja, a Barnsley FC az előző idény végén kiesett az angol harmadosztályba, a magyar válogatott játékosa azonban nem szeretett volna a Championshipnél alacsonyabb osztályban futballozni, és mivel nem érkezett a Barnsley számára megfelelő ajánlat, ígyaz idényre kölcsönbe került az angol másodosztályú Millwallhoz.

Kölcsönadása előtt a Barnsley hosszabbított vele, így szerződése a jelenleg harmadosztályú klubbal nem jár le a nyáron, hanem 2025 júniusáig érvényes. Khaled El-Ahmad vezérigazgató hangsúlyozta, az is fontos volt, hogy ne sérüljenek a klub érdekei.

Volt iránta némi érdeklődés, bár azt hittük, hogy még több lesz, miután Anglia ellen játszott a magyar válogatottban.A kapott ajánlatok egyike sem érte el azt az értéket, ami számunkra megfelelő lett volna. A vele folytatott beszélgetések során egyértelművé tettük, hogy jót akarunk neki és szeretnénk őt megvédeni attól, hogy esetleg elveszítse a helyét a magyar válogatottban”– mondta a 22 éves középpályásról a klub első embere.

Hozzátette, jó játékosnak tartja Stylest, de a klub vezetősége minden játékosában hisz.

Ez volt a legjobb módja annak, hogy mindenki elégedett legyen. Mi védjük az érdekeinket és támogatjuk a játékos fejlődését. Továbbá jó dolog megmutatni az ide érkező futballistáknak, hogy gondolunk az egész karrierjükre, ezért meghosszabbítottuk Styles szerződését, és ezt követően adtuk kölcsön.”

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek