Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő Ferencváros a kazah Tobol Kosztanaj ellen kezdi meg a szereplését a Bajnokok Ligája-selejtezőben. A Tobol elleni párharc első, idegenbeli meccsére hétfőn indult el a csapat, amely magyar idő szerint szerdán 16 órakor kezdődik majd.

A Ferencváros hétfőn elindult az első BL-selejtező helyszínére, a Tobol-folyó partjára épült városba, amely légvonalban közel 3200 kilométerre fekszik Budapesttől, így hosszú út vár a játékosokra.

A Ferencváros focistái

hétfő reggel találkoztak az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban, majd ezután útnak indultak Kosztanajba. A program az ilyenkor megszokott lesz, csak jóval hosszabb. A várhatóan késő esti megérkezés után a játékosok és a szakmai stáb a hotelben töltik az éjszakát,

majd kedden Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző és egy játékos sajtótájékoztatót tart az összecsapás helyszínén, ezt követően pedig tréning is lesz a kosztanaji Központi Stadionban - írja a fradi.hu.

A kazah Tobol Kosztanaj elleni párharc első, idegenbeli meccse magyar idő szerint szerdán 16 órakor kezdődik majd,

a visszavágóra pedig július 13-án 20 órától kerül sor a Groupama Arénában.

Ha a magyar bajnok továbbjut, a második körben a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi párharcának győztese vár rá. A főtáblára jutáshoz négy párharcot kell nyerni.

Amennyiben a magyar bajnok kikap a Toboltól, átkerül a Konferencia-liga selejtezőjébe, amelynek második fordulójában az északmacedón Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps párharcának vesztese lesz az ellenfele.