A Vasas rutinos csatára visszatért pályafutása első csapatához

Szeles Tamás; Remili Mohamed akció egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Budapest, 2015. május 31. A mezőkövesdi Szeles Tamás (b) és Remili Mohamed, a Vasas játékosa a labdarúgó NB II harmincadik, utolsó fordulójában játszott Vasas - Mezőkövesd Zsóry FC találkozón a fővárosi Illovszky Rudolf Stadionban 2015. május 31-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Szolnok, az Újpest, a Vasas, a Paks, a Siófok és a III. Kerület korábbi játékosa, Remili Mohamed Jászberényben folytatja pályafutását.

Remili Mohamed visszatért pályafutása első klubjéhoz - derült ki az NBIII-ban szereplő klub oldaláról. A támadó az élvonalban 218 mérkőzésen lépett pályára, összesen 36 gólt szerzett. A 2021–2022-es idényben a III. Kerület csapatát erősítette, a másodosztályban 22 mérkőzésen kapott szerepet és ötször talált az ellenfelek kapujába.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Jászberény az előző bajnokságot az NB III Keleti csoportjának 16. helyén zárta úgy,

hogy tavasszal egyetlen mérkőzést sem tudott megnyerni.

A vezetőség a következő szezonban mindenképpen szeretné elkerülni a tavaszihoz hasonló szereplést, ennek megfelelően Remili mellett a korábban szintén élvonalban futballozó Fejes János szerződtetését is bejelentették már.