Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az 5 legjobb kaszinótojás, amit az ünnepekre el kell készítened

default user icon
MME
Ha hidegtállal várod a vendégeket, a kaszinótojás kihagyhatatlan az ünnepi kínálatból. Egyszerű elkészíteni, nem kell hozzá profi szakácsnak lenni. Próbáld ki a mi kedvenc receptjeinket!

Történelmi feljegyzések, utalások szerint Olaszországban, Rómában készítették az első kaszinótojást. Hosszú ideig előételként tálalták, de a XIV. századtól megjelent a klasszikus svédasztalon és a mai napig a hidegtálak elengedhetetlen eleme.

"Ahány ház, annyi szokás”, tartja a mondás, és ez természetesen igaz a kaszinótojás receptjére is. Az előkészítés folyamata mindenhol megegyezik: a tojásokat keményre főzik, majd hosszában félbe vágják, a sárgáját eltávolítják. A töltelékbe kerül pépesítve a tojás sárgája, majd következnek az összetevők. A mustár, majonéz és petrezselyem mellett az alapvető fűszerek – só, bors, egy kevés cukor, szinte minden országban a kaszinótojás töltelékének részét képezi. Hogy ezen kívül milyen fűszerekkel ízesítjük, annak igazából csak a képzeletünk– és az ízlésünk szabhat határt.

Mutatjuk a mi kedvenc kaszinótojás receptjeinket, íme: 

KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTÁVAL>>> 

 

ASZPIKOS KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTÁVAL>>> 

KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTA TALPON (HIDEGTÁL)>>> 

KASZINÓTOJÁS FRANCIASALÁTA ÁGYON>>> 

CSIRKEMÁJAS KASZINÓTOJÁS>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss