Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában a címvédő és listavezető Ferencváros 3-1-re legyőzte az utolsó 15 percben emberhátrányban futballozó Újpestet a Groupama Arénában. A találkozó után Csongvai Áron, az Újpest csapatkapitánya és Milos Kruscsics, a csapat edzője értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

„Kavarognak az érzéseim Szomorú és ideges vagyok, mert

Persze, a Fradi nagyon erős ellenfél, de szerintem egy döntetlent megérdemeltünk volna. A Fradinak nagyon jó kerete van, jó játékosok érkeztek, de kaptunk egy szerencsétlen gólt, majd jött a piros lap, ami megpecsételte a sorsunkat. Ha a küzdőszellem és az akarat marad a következő meccseken, akkor nem lesz probléma" – értékelt a lefújás után Csongvai Áron.

Csongvai Áron és Tokmac Nguen párharca Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Az eredmény az igazságot tükrözi, ezért gratulálok a Ferencvárosnak.

A szünetben azt mondtam a csapatnak, hogy játszanak bátran. Jobban néztünk ki, mint hat hónappal ezelőtt" – mondta Milos Kruscsics, az Újpest edzője.

Milos Kruscsics, az Újpest edzője Fotó: Csudai Sándor - Origo

A két csapatnak ez volt a 237. egymás elleni bajnoki mérkőzése, 61 újpesti siker, valamint 62 döntetlen mellett 114. alkalommal diadalmaskodott a zöld-fehér együttes.

Az FTC egymás után 12. alkalommal nyert az Újpest ellen, ezzel megőrizte idénybeli hazai veretlenségét, míg a lila-fehérek már sorozatban ötödször kaptak ki idegenben, és a 10. helyen állnak, két pontra a már kiesést jelentő 11. pozíciótól.