Vágólapra másolva!
A keddi nap eseménydúsan telt a hazai és a nemzetközi sportvilágban, most egy helyen megmutatjuk a március 30-án történt legérdekesebb híreket.

Úgy látszik, nem tud jót lépni Hosszú Katinka. A babát váró háromszoros olimpiai bajnokot most egy edzőtermi képe miatt támadják a kommentelők.

Ismét bántották Hosszú Katinkát Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egy magyar edzőért lázadtak fel a Bayern München világklasszisai. Amikor a 32-szeres német bajnok Bayern München első aranyérmét szerezte, magyar edzője volt, és később honfitársunk vezette a Bajnokcsapatok Európa-kupája döntőjébe is. Most ismét van magyar tréner a szakmai stábban, Lőw Zsolt, aki akár elődei sikereit is túlszárnyalhatja.

Elképesztő luxus, C. Ronaldo veri Messit. A Sportico nevű sportüzleti oldal nemrég az infláció miatt korrigált számokkal állította össze a legjobban fizetett sportolók listáját, a tíz legjobban kereső sztár közül pedig érdekes módon többek között David Beckham, Mike Tyson, Lewis Hamilton, Neymar és Conor McGregor is kimaradt. Viszont olyan nevek kerültek fel a listára, mint például a golfozó, Arnold Palmer és Jack Nicklaus, az élen Michael Jordan áll.

Az évszázad egyik legnagyobb potyagólja. Chile barátságos mérkőzésen 3-2-re győzte le Paraguay együttesét, méghozzá nem akármilyen körülmények között. A 92. percben még 2-2-s döntetlenre állt a meccs, amikor jött a paraguayi kapus, Antony Silva elépesztő bénázása.

Antony Silva bénázása bejárta a világot Forrás: Twitter

Egész Madrid felbolydult, amikor Cristiano Ronaldo megjáratta 8,8 millió fontot, vagyis több mint 3,6 milliárd forintot érő luxusautóját. A Bugatti Centodiecire-ből mindössze 10 darab van a világon, mind magántulajdonban, ebből az egyik az Al-Nassr támadójáé.

Balhé Laidouniék meccsén. Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében Tunézia 1-0-ra nyert Líbia otthonában, ezzel kiharcolva a jövő évi Afrika Kupa-szereplést. A líbiai drukkerek nehezen viselték a vereséget, és a meccs után óriási botrány tört ki.

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain sérüléssel bajlódó támadója, Neymar úgy döntött, hogy online pókerrel üti el a felesleges szabadidejét. Mint kiderült, annyira nem volt jó ötlet, az egyik parti végén egymillió eurót bukott.

Lőw Zsolt irányít a Bayern München edzésén Forrás: fcbayern.com

A német rekordbajnok Bayern München gőzerővel készül a Der Klassikerre, vagyis a listavezető Borussia Dortmund elleni a rangadóra. A bajor csapat már a múlt szombaton kinevezett Thomas Tuchel irányításával készül, mellette pedig ezúttal is ott van Lőw Zsolt, aki Párizs és London után Münchenbe is követte német szakembert másodoedzőként.