Vágólapra másolva!
Gazdag Dániel csapata, a tavalyi döntős Philadelphia Union hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas City együttesével az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) hatodik fordulójának szombati játéknapján, így Sallóiék továbbra is nyeretlenek még a bajnokságban. A Ferencváros korábbi támadója, Franck Boli azonban góllal mutatkozott be új klubjában, a Portland Timbersben.

A Fraditől télen távozott közönségkedvenc, Franck Boli debütálása remekül sikerült, ugyanis csereként beállva a 92. percben szerzett góllal pontot mentett csapatának Dallasban. Boli gólj 5:50-től látható az alábbi összefoglalóban:

Ami a magyaros rangadót illeti, Sallói és Gazdag is végigjátszotta a mérkőzést, utóbbi a 40. percben sárga lapot kapott. A Union két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel nyolcadik helyen áll a Keleti konferenciában, míg a Kansas három-három döntetlennel és vereséggel az utolsó előtti, 13. helyet foglalja el a Nyugati főcsoportban.

Egyesült Államok, MLS:
Philadelphia Union–Sporting Kansas City 0–0
FC Dallas–Portland Timbers 1-1 (0-0)
gólszerző: Quignon (74.), Boli (90+2.)