Átigazolás: Negót 21-szeres bajnokcsapattal hozták hírbe

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.03. 13:14
A Cypriot Football Podcast értesülései szerint a Lang Ádámot is foglalkoztató, ciprusi Omonia Nicosia szerződtetné a Fehérvárról távozó, 27-szeres magyar válogatott Loic Negót.

Mint ismeretes, Loic Nego már a Fehérvár utolsó bajnoki meccse előtt bejelentette, hogy 2015 után a nyáron távozik a klubtól. A Cypriot Football Podcast értesülései szerint a 32 éves, 27-szeres magyar válogatott játékos iránt Lang Ádám csapata, az Omonia érdeklődik.Loic Nego már a Fehérvár utolsó bajnoki meccse előtt bejelentette, hogy 2015 után a nyáron távozik a klubtól. A Cypriot Football Podcast értesülései szerint a 32 éves, 27-szeres magyar válogatott játékos iránt Lang Ádám csapata, az Omonia érdeklődik.

A hír szerint a 21-szeres bajnokcsapat a klubtól már távozott spanyol védő, Héctor Yuste pótlására nézte ki Negót. Az Omonia legutóbb két évvel ezelőtt nyert bajnokságot Cipruson, ebben az idényben, ősszel bejutott az Európa-liga csoportkörébe (igaz, mind a hat csoportmeccsén kikapott), ám a bajnokságot csak a 6. helyen fejezte be.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik