Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Újabb örömhírt osztott meg rajongóival Rácz Jenő felesége

default user icon
MME
Hétfőn este tartották az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, mely a hazai gasztroélet legvártabb és legjelentősebb eseménye minden évben. Az Év Étterme a Rumour by Rácz Jenő lett, felesége büszkén újságolta követőinek a nagy hírt.

Úszik a boldogságtól Rácz-Gyuricza Dóra, aki tegnap kivételesen nem csak tündéri kislányával büszkélkedett el a követőinek, hanem férjével is. Rácz Jenő ugyanis hétfő este rangos díjat vehetett át, étterme, a Rumour lett 2022-ben az Év étterme.

"Annyira büszke vagyok rád! 2022-ben az Év étterme a Rumour! A legszorgalmasabb, legfegyelmezettebb, legkreatívabb ember vagy, akit ismerek. Szeretlek!" - írta az Instagramon Dóri. 

A sztárpár igazi sikerszérián van túl, megnyerték együtt a Nyerő Páros című műsort, majd eljegyezték egymást, és néhány hónap múlva már oltár elé is álltak. A mesés nászút után hamarosan kiderült, Dóri kisbabát vár, idén áprilisban pedig megszületett kislányuk, Rácz Kamilla. Az Év étterme díj hab a tortán. Ráadásul Rácz Jenő másik étterme, a Costes is bekerült a top 10+2 étterem közé, itt ő az executive séf.

Az év étterme, a Rumour 

Rácz Jenő séfnek és a Costes Groupot alapító Gerendai Károlynak közös vállalkozása a Rumour étterem. A külföldről hazatérő, hazai televíziós tehetségkutató főzőshow népszerű zsűritagjának első magyarországi étterme, a hazai éttermi kínálatban újszerűnek számító egyedi „chef’s table” koncepcióval várja a vendégeit.

A Rumour, a budapesti éttermi élet első, a séf személyére építő, őt a központba helyező étterme, amely nem csak a vendég gasztronómiai érzékeire kíván hatással lenni. A vendégeket a látványkonyhát körülvevő pult köré ültetik, és a vacsorát a séf, a sommelier és az egész éttermi személyzet vezetésével kísérik végig, egyfajta közösségi érzésre építve.

Az étterem saját meghatározása szerint gasztrószínháznak nevezi a vacsoráit, ennek megfelelően a gasztronómiai élményt kiegészítő elemekkel, gegekkel jeleníti meg.

A Rumour ételkínálata az ismert, jól érthető és beazonosítható, biztonságos, klasszikus fine dining stílust képviseli, olykor formabontó tálalással. A tesztelések eredményeként és a hazai vendégközösség körében elért, a fine dining éttermi stílus népszerűsítésének eddig nem látott teljesítményét is figyelembe véve 2022-ben az Audi-Dining Guide Étteremkalauz a Rumour By Rácz Jenő éttermet Az Év Étterme Díjjal ismeri el.

Olvasd el ezeket a cikkeket is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss