Rá sem lehet ismerni a boksz hercegére: brutálisan elhízott a világbajnok sztár - fotók

BOX-BARRERA-NASEEM-RIGHT-2ND ROUND Horizontal BOXING, Naseem Hamed
Two-time world champion Marco Antonio Barrera (L) from Mexico is hit with a right by three-time world champion Prince Naseem Hamed (R) of England during the second round of their fight at the MGM Grand Casino in Las Vegas, NV, 06 April, 2001. AFP PHOTO John GURZINSKI/mn (Photo by JOHN GURZINSKI / AFP)
Vágólapra másolva!
Rá sem lehet már ismerni Kovács „Kokó" István nagy riválisára, ugyanis brutálisan elhízott a boksz hercege, Naseem Hamed.

Mindössze 28 évesen vonult vissza a profi ökölvívástó Naseem Hamed, a boksz hercegének is nevezett ötszörös világbajnok röviddel azután, hogy

2001-ben Las Vegasban kikapott a mexikói Marco Antonio Barrerától, ami egész profi karrierje során az egyetlen veresége volt

- írja a Blikk.

Érdekes, hogy fénykorában Naseem pehelysúlyban aratott sikereket. Többször vetődött fel a lehetőség, hogy Kovács Istvánnal is összeméri majd erejét, ám a csata végül nem jött létre. Naseem így emlékezett vissza arra, hogy miért vonult vissza olyan fiatalon:

2015-ben bekerült a Nemzetközi Boksz Hírességek Csarnokába, és számos jelenlegi bokszoló hivatkozott rá, mint inspirációt saját karrierje során - írja a DailyMail. Naseem egyébként széles körben ismert volt arról, hogy milyen rikító ruhákban jár és kecsesen mozog. Bukfencet hajtott végre és általában leopárdmintás rövidnadrágban jelent meg.