Mourinho végül valóban megtette, amiért annyian gyűlölik - videó

Roma football team open bus parade open bus parade,Roma,UEFA Conference League Horizontal
ROME, ITALY, MAY 26: Roma football team’s head coach Jose Mourinho waves to fans aboard a double-decker open bus to celebrate the victory of the UEFA Conference League the day after the final match won against Feyenoord, in Rome, Italy, on May 26, 2022. Roma defeated Feyenoord 1-0 in Tirana, Albania, on May 25. Riccardo De Luca / Anadolu Agency (Photo by RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
José Mourinho a szerdai Konferencialiga-győzelem óta a fellegekben jár, és most olyat tett, ami miatt rengeteg támadást kapott már karrierje során, de bizonyíték nem volt a tettére. Egészen eddig.

Az 59 éves portugál edző az első szakvezető lett, aki mindhárom európai kupát, azaz a Bajnokok Ligáját, az Európa-ligát és az idei szezonban első ízben kiírt Konferencialigát is megnyerte. Az AS Roma 1-0-s sikeréhez kellett a jó védekezés, és Mourinho csapatainál ez nem ritka. Különösen a Chelsea-nél töltött időszakai alatt vádolták azzal a portugált, hogy "beparkolja a buszt", azaz egy gólt rúgva szigorú védekezéssel "öli meg" az ellenfelek játékát. A nagy nap azonban csak most jött el: José Mourinho leparkolta a buszt az AS Roma edzőközpontja előtt.