Vágólapra másolva!
A 2018-ban világbajnoki ezüstérmes, Aranylabdát is kiérdemelt horvát Luka Modricnak esze ágában sincs felhagyni a futballal, és 37 évesen is folytatja pályafutását.

A Real Madridot erősítő irányító középpályás a Sportske novosti című horvát lapnak nyilatkozva jelentette ki, hogy elégedett jelenlegi helyzetével, és nem áll szándékában befejezni karrierjét.

- jelentette ki a 2012-ben érkezett klasszis.

- mondta.

Modric mindent megnyert a Madriddal Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A júniusban 2023-ig hosszabbított Modric, aki szeptemberben tölti be 37. életévét, hosszan dicsérte a Real jelenlegi szakvezetőjét, az olasz Carlo Ancelottit, aki szavai szerint "egyedülálló bánásmódot tanúsít" a játékosokkal szemben.

- fogalmazott.

Modric a középpálya királya Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

Modric sajnálattal szólt arról, hogy barátja, a sokszoros spanyol válogatott hátvéd, Sergio Ramos tavaly távozott a csapattól, és a Paris Saint-Germainhez igazolt, ugyanakkor nem zárta ki, hogy a PSG és a világfutball nagy francia ásza, a világbajnok Kylian Mbappé egy napon a Real Madridnál kössön ki. Mbappét hosszú ideig összeboronálták a királyi gárdával, végül azonban a spanyol fővárosba költözés helyett a Párizsban maradást választotta.

Modric eddig 436 mérkőzést játszott a Real színeiben, 31 gólt szerzett, 73 másikat pedig előkészített. A horvát játékos az öt BL-siker mellett három bajnoki cím, egy Király Kupa-győzelem, négy Spanyol Szuperkupa-diadal, továbbá három Európai Szuperkupa- és négy klubvilágbajnoki győzelem részese volt a madridi sztárcsapatnál.