Így néz ki Ibrahimovic lába 11 héttel a térdműtétje után - kép

Zlatan Ibrahimovic
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic, holding a cigar, celebrates during the winner's trophy ceremony after AC Milan won the Italian Serie A football match between Sassuolo and AC Milan, securing the "Scudetto" championship on May 22, 2022 at the Mapei - Citta del Tricolore stadium in Sassuolo. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Május végén műtötték meg Zlatan Ibrahimovic térdét, így az olasz bajnok AC Milan 40 éves csatárára hosszabb kényszerpihenő vár. Azonban a rehabilitációs időszak alatt sem tétlenkedett, elképesztő formában van. A svéd klasszis most az Instagramon mutatta meg rajongóinak, hogy néz ki a lába 11 héttel a műtétje után.

A svéd klasszis a térdműtétjét követően Szardínia szigetén kúrálta ki a sérülését, ám az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a héten visszatér Milánóba, hogy a helyszínről tudja megnézni csapata Udinese elleni szezonnyitó mérkőzését. Ezt követően Ibrahimovic ismét Szardínián, illetve később majd Svédországban folytatja a rehabilitációját. A lap beszámolója szerint a 40 éves sztárcsatár leghamarabb októberben térhet vissza a pályára.