Már a világ leggazdagabb embere is a Manchester Uniteddel viccelődik

Elon Musk, tesla, vezető
(FILES) In this file photo taken on April 11, 2022, Elon Musk, founder of SpaceX, speaks during the Satellite 2020 at the Washington Convention Center in Washington, DC. - Elon Musk faces a lawsuit filed May 25, 2022 accusing him of pushing down Twitter's stock price in order to either give himself an escape hatch from his $44 billion buyout bid, or room to negotiate a discount. The suit alleges the billionaire Tesla boss tweeted and made statements intended to create doubt about the deal, which has roiled the social media platform for weeks. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
A Twitteren kezdett el terjedni a hír, hogy a világ leggazdagabb embere, Elon Musk megvenné a Manchester United csapatát.

A hír természetesen csak egy vicc, de talán több szurkoló örülne neki, ugyanis egyre komolyabb az ellenszenv a szurkolók körében a Glazer családdal szemben, amely láthatóan nem a legjobban irányítják a világ egyik legnagyobb klubját.

A Manchester United a jelenlegi bajnokságban is csak szenved, erre csapott le most Musk is, aki a Twitteren írta ki, hogy megveszi a csapatot.

Musk nem sokkal később válaszolt a saját tweetjére, amiben elmagyarázta, hogy ez csak a közösségi oldalakon terjedő poén, hogy ő mindent megvesz.