Vágólapra másolva!
Pontgazdag, látványos mérkőzésen győzte le az MVM-OSE Lions az Egis Körmendet (104-98) a magyar kosárlabda-bajnokság első fordulójában. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a vendégek edzője, Antonisz Konsztantinidesz szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott.

"Először is, pont olyan csapat az OSE, ahogyan megjósoltam. Erről beszéltem a mérkőzést megelőzően. Gratulálok az Oroszlánynak. Kilencvennyolc pontot dobtunk és vesztettünk, mert kaptunk száznégyet. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál megengedhető, de nem egy profi csapatnál. Ismét gratulálok a hazaiaknak, a legjobbakat kívánom nekik. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak.

Antonisz Konsztantinidesz szokatlan hangvételű nyilatkozatot adott: megfenyegette a játékvezetőt Forrás: bball1.hu

Mr. Papp (Papp Péter - a szerk.) viszont szégyen a magyar kosárlabdára. Ugyanezt csinálta a tavalyi döntőben a Falco ellen, semmit sem tisztel. Minden alkalommal, mikor közel kerültünk az OSE-hoz. Egyértelmű, hogy problémánk van vele: Mr. Papp! Senkitől sem fogadom el, hogy szórakozzon az én és a játékosaim munkájával. A gyermekeimre esküszöm, ha ez harmadjára is megtörténik, nem tudom, mi fog történni.

Elfogadhatatlan dolgok történtek, ahogy tavaly is a Falco ellen. Nem tisztel meg senkit, azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom Mr. Papp. Kérem ezt írják le és mutassák meg a neki a videót. Köszönöm – mondta a tréner a bball1.hu beszámolója szerint.