Sürgősen kórházba kellett szállítani Antonio Contét

Horizontal
Tottenham Hotspur's Italian head coach Antonio Conte reacts on the final whistle in the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Tottenham Hotspur Stadium in London, on November 6, 2022. - Liverpool won the game 1-2. (Photo by Ian Kington / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur edzőjét, Antonio Contét sürgősen kórházba szállították epehólyag-gyulladás miatt.

A Tottenham megerősítette, hogy az olasz edzőnél epehólyag-gyulladást diagnosztizáltak, ezért sürgősen műteni kell az 53 éves szakembert.

és egy gyógyulási időszak után visszatér. A klubnál mindenki jobbulást kíván neki" - írta közleményében a londoni sztárcsapat. Azt egyelőre még nem tudni, hány mérkőzésen nem ülhet le a kispadra az olasz edző, viszont az már szinte biztos, hogy a címvédő Manchester City elleni vasárnapi, hazai találkozón a másodedző, Cristian Stellini helyettesíti majd.

A Tottenham jelenleg az ötödik helyen áll a Premier League-ben, legutóbb 1-0-ra nyert a Fulham vendégeként, az FA-kupában pedig bejutott az ötödik fordulóba. Az együttes még a Bajnokok Ligájában is érdekelt, a nyolcaddöntőben az olasz bajnok AC Milan lesz az ellenfele.

Forrás