Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, most egy helyen megmutatjuk a március 31-én történt legérdekesebb híreket.

Hosszú Katinka két hete jelentette be, hogy gyermeket várnak férjével, Gelencsér Mátéval, ám a háromszoros olimpiai bajnok úszónő várandósan sem unatkozik, meglehetősen aktívan tölti terhessége hónapjait.

Pénteken megkezdődött Pekingben a rövid pályás gyorskorcsolyázók kínai nemzeti bajnoksága, amelyen Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor először indult kínai színekben.

A portugál Record a címlapján köszöntötte Kerkez Milost. A lap szerint a Benfica nem tudja megtartani Álex Grimaldót, így a lisszaboni együttesnek a magyar válogatott futballista az első számú célpontja a balhátvéd pozícióra.

Nagy bajba kerülhet a katari focivébén az argentin válogatottal aranyérmet szerző Gonzalo Montiel, akit szexuális zaklatással vádolnak.

Debrecenben június 24. és július 2. között rendezik meg az U19-es férfikosárlabda-világbajnokságot, az Egyesült Államokban csapatában pedig jó eséllyel ott lesz a 18 éves Bronny James. Akinek az édesapja nem más, mint LeBron James, és arra is komoly esély van, hogy a sportág jelenkori legnagyobb sztárja ugyancsak feltűnjön a Főnix csarnokban.