Vágólapra másolva!
Az FTC-Rail Cargo Hungaria elképesztő izgalmak közepette győzte le a dán Esbjerget a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének második szombati elődöntőjében. A Final Fourban újonc zöld-fehérek játékosai a lefújás után percekkel, még a történtek hatása alatt nyilatkoztak az újságíróknak, így az Origo munkatársának is az MVM Dome-ban.

Ha valaki lemaradt volna róla: a Ferencváros Emily Bölk utolsó másodpercben lőtt góljával győzte le 30-29-re a szakértők által sokkal esélyesebbnek tartott, világsztárok, norvég világ- és olimpiai bajnokokok sorával felálló dán Esbjerget.

Szöllősi-Zácsik Szandra szerint a kulcs az a pillanat volt, amikor átvették a vezetést, mert tudták, ha szoros lesz a vége, akkor a Fradi fog győztesen kikerülni a csatából.

Bíró Blanka, a Fradi magyar válogatott kapusa, is értékelt a lefújás után. A közönségről csak annyit mondott: "Ez a Ferencváros."

Kisfaludy Anett elmondta, hogy az első félidő izgulása után a második félidőben már tudtak higgadtan játszani, és, amikor átvették a vezetést onnan már a közönség belehajszolta őket a győzelembe.