Szoboszlai zseniális reakciója, a Real Madrid új csatára, bajba kerültek Hamiltonék

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (C) lifts the trophy after their team won the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Június 4-én, vasárnap is sok érdekes dolog történt a sportvilágban, muttajuk is, miről nem érdemes lemaradni.

Szoboszlai Dominikot a Német-kupa-győzelem után cukkolta egy szurkoló, ordenárén mutogatott neki, de a magyar válogatott kapitánya nem ült fel a provokációnak, zseniálisan reagált.

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a csapattól a legendás Karim Benzema, akinek már az utódját is kinézte magának a királyi alakulat. Itt mutatjuk a részleteket.

A vasánapi Spanyol Nagydíjon megeleptésre feltámadtak a Mercedesek, a csapat mindkét pilótája a dobogón végzett, de a leintés után még fegyelmi eljárás várt a két britre.

A női kézilabda Final Four meccseit Budapesten rendezték, vasárnap a Győr és a Ferencváros is érmet nyert, mutatjuk, hol tudja feleleveníteni a történteket.