A tévében mutogatta hatalmas melleit az aranylabdás focista szexi lánya - videó

Gemma Owen, labdarúgás
Gemma Owen több mint 23 ezren követik az Instagramon, a fotóit elnézve ez nem is csoda
Vágólapra másolva!
A legendás korábbi angol válogatott focista, az aranylabdás Michael Owen már annak sem örült, hogy négy gyermeke közül a legidősebb, a 19 éves Gemma Owen elvállalta a szereplést a Love Island című brit valóságshow-ban. Hát még, hogy az egyik játékostársához, Lucához közel kerülő lánya az erkélyről mutatta meg a melleit a párkereső műsorban.

Gemma tehetséges, U21-es válogatottként Eb-szereplő díjlovaglóként vált ismertté, de az utóbbi hónapokban népszerű influenszerré vált az Instagramon (600 ezres a rajongótábora), saját fürdőruhamárkát is alapított. A szexi bikinik legjobb reklámjai éppen az ő fotói - és a szépségét immár a tévénézők is megcsodálhatják - írja a Bors.

"Ez valószínűleg egy apa legrosszabb rémálma" - mondta lánya tévészerepléséről a korábbi Liverpool-, Real Madrid- és Manchster United-sztár, 2001 aranylabdás futballistája.

Owen gyönyörű lánya a műsorban Lucával kavar, és egy pillanatra megmutatta neki a melleit. A kamerák ekkor csak hátulról mutatták Gemmát, de bizony irigykedhetünk a vele szemben zuhanyzó választottjára.

Édesapja egyébként a Twitteren reagált a történtekre: egy olyan hangulatjellel, amelyen a kezeivel eltakarja az arcát, és csak az ujjai közül kukucskál.