Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester United bejelentette, hogy leigazolta a Feyenoord a holland válogatott balhátvédjét, a 22 éves Tyrell Malaciát.

Az angol csapat 15 millió eurót fizet a 22 éves balhátvédért, ezen kívül szerződés tartalmaz egy továbbadási záradékot és egy kétmillió eurós bónuszt is, ha a holland játékos beváltja a hozzáfűzött reményeket.

- nyilatkozta a holland balhátvéd, aki 2026 júniusáig szóló szerződést írt alá, amely további egy évvel meghosszabbítható.

Erik ten Hag, a Manchester United edzője és Tyrell Malacia Forrás: manutd.com

Korábban a francia Olympique Lyon már tárgyalt Malacia megszerzéséről a Feyenoorddal, hajlandó lett volna 13 millió eurót fizetni előre, 2 millió eurós kiegészítéssel, de a United az utolsó pillanatban magasabb ajánlatot tett a holland klubnak.

Malacia a 2021/22-es szezonban a Feyenoord első csapatának alapembere volt, minden sorozatot figyelembe véve 50 meccsen lépett pályára a rotterdami csapatban, amely az idei szezonban Konferencia-liga-döntőt játszott.

A 22 éves játékos tavaly szeptemberben mutatkozott be a holland válogatottban. Eddig öt meccset játszott a nemzeti csapatban, ezeken két gólpasszt adott.