Ingyen távozhat a Barcelona holland sztárfocistája

FC Barcelona v Pumas UNAM - Joan Gamper Trophy soccer FC Barcelona Pumas UNAM Joan Gamper La Liga Liga MX Apertura Mejico Memphis Depay Joan Gamper Trophy friendly presentation match Spotify Camp Nou Jose Breton August Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER TRO
Memphis Depay of Barcelona during the Joan Gamper Trophy, friendly presentation match between FC Barcelona and Pumas UNAM at Spotify Camp Nou on August 7, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona anyagi szempontból egyre nagyobb bajban van, és tavaly nyáron szerződtetett holland csatárától, Memphis Depay-tól akár ingyen is megválna.

A holland válogatott Depay-nak - aki tavaly nyáron igazolt a Barcelonába a Lyon együttesétől - még egy év hátravan a szerződéséből és a hírek szerint a Chelsea, a Juventus és a West Ham United is élénken érdeklődik iránta.

A 28 éves támadó mindenképpen olyan csapatban akar szerepelni, amelyik indul a BL-ben,

így ebből a szempontból a West Ham nem is jöhetne szóba, ráadásul a klub edzője, David Moyes is megerősítette, hogy nem akarják leigazolni a csatárt.

A The Guardian megírta, hogy a nemrégiben újabb üzletrészétől megváló Barcelona akár ingyen is hajlandó lenne megválni Depay-tól, hogy a szombati La Liga-rajt előtt az összes új igazolását nevezhesse a bajnoki küzdelmekre.

Az biztos, hogy Depay 9-es mezszámát már odaadták a Bayern Münchentől szerződtetett Robert Lewandowskinak, amely szintén arra utal, hogy a holland sztár hamarosan távozik a katalán óriástól.