Vágólapra másolva!
A Ferencváros 4-0-ra kiütötte a Mol Fehérvárt a labdarúgó NB I harmadik fordulójában. A lefújás után Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője érthetően elégedetten nyilatkozott, míg Michael Boris szerit kudarcot vallott a csapata.

"Ami jó volt ma, az, hogy győztünk, ezáltal az első helyen vagyunk a tabellán, és a következő meccsünk egy Európa-liga play-off találkozó lesz, most már csak arra koncentrálunk. Gyors váltásokat gyakoroltunk a Vidi ellen, tudatosan építettünk arra, hogy védekezésből gyorsan váltsunk át támadásba, és úgy tűnt, hogy ez sikerült.

– mondta a címvédő és listavezető orosz vezetőedzője.

A Ferencváros egy félidő alatt elintézte a MOL Fehérvárt, Sztanyiszlav Csercseszov elégedett volt csapatával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Michael Boris szerint a játék minden elemében jobb volt csapatánál a Ferencváros, amit azzal indokolt, hogy a fehérváriak nem voltak elég frissek.

"Mi volt rendben? Nem sok minden, az első percektől kezdve a Ferencváros tűnt élesebbnek, a Puskás Akadémia és a Quarabag elleni meccs tapasztalataiból kiindulva arra jutottunk, hogy a magas letámadással zavarba lehet hozni a Ferencváros védelmét.

A második és a harmadik gól megengedhetetlen hibák után történt. Gyakorlatilag az első félidő után vége volt a meccsnek.

Gratulálunk a Ferencvárosnak. Csalódott vagyok, de ne felejtsük el, hogy a Köln elleni Konferencia-liga meccs vár ránk, sokat cseréltünk, hogy fenn tartsuk a csapat frissességét, de ez sajnos nem sikerült" – értékelt a Mol Fehérvár trénere.

A két együttes csütörtökön újabb kupamérkőzést játszik: a Ferencváros az ír Shamrock Rovers gárdáját fogadja az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójában, a párharc első felvonásán, míg a MOL Fehérvár a Konferencia-ligában a Köln vendége lesz, szintén a selejtező utolsó körében, annak első összecsapásán.