Továbbra sem számít a Liverpool BL-győztes sztárjára az angol válogatottban Southgate

Horizontal
England's manager Gareth Southgate consoles England's defender Trent Alexander-Arnold as he leaves the pitch injured during the international friendly football match between England and Austria at the Riverside Stadium in Middlesbrough, north-east England on June 2, 2021. (Photo by Lindsey Parnaby / POOL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate kitette a németek elleni keretből a Liverpool sztárját, Trent Alexander-Arnoldot, aki idén csak egy meccsen játszott a nemzeti csapatban.

A Liverpool jobbhátvédje idén csak a magyar válogatott ellen játszott a nemzeti együttesben, azt a meccset Marco Rossi csapata 1-0-ra megnyerte a Puskás Arénában.

Nagy Ádámék aztán Wolverhamptonban 4-0-ra ütötték ki az angolokat, amelynek nem volt részese a 23 éves játékos, aki legutóbb az olaszok elleni 1-0 vereség során végig a kispadon ült.

Az angolok hétfő este a németek ellen lépnek pályára a Wembley-ben, de ez a Nemzetek Ligája-meccs számukra tét nélküli, mert az elit osztályban a csoportjuk utolsó helyén zártak, így kiestek a B ligába.

Gareth Southgate együttesének mégis fontos ez a találkozó, mert a novmberben kezdődő katari világbajnokság előtt több felkészülési mérkőzést már nem játszanak.

A németek ellen lesz néhány hiányzójuk az angoloknak, Fikayo Tomori, Jarrod Bowen és James Ward-Prowse sem került be a keretbe, Jack Grealish pedig eltiltás miatt nem játszhat hétfő este.

Forrás