Egyre nagyobb káosz a belgáknál: egymásra mutogatnak a megalázott sztárok

QATAR22, QATAR2022, WORLDCUP22, WORLDCUP2022, WORLDCUP, QATAR, K Horizontal
Belgium's Eden Hazard, Belgium's Romelu Lukaku and Belgium's Kevin De Bruyne leave at the half time during a soccer game between Belgium's national team the Red Devils and Morocco, in Group F of the FIFA 2022 World Cup in Al Thumama Stadium, Doha, State of Qatar on Sunday 27 November 2022. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR (Photo by VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
A belga labdarúgó-válogatott 2-0-ra kikapott Marokkótól, amit nehezen viselnek a csapat sztárjai. Kevin De Bruyne szerint túl idősek a futballisták, ám ezzel a kijelentésével feldühítette csapattársát, Jan Vertonghent.
Vágólapra másolva!

A Manchester City klasszisa, De Bruyne szerint túl idős a belga csapat, ezért esélye sincs vb-t nyernie.

- mondta a kiváló középpályás, akinek a szavait alaposan magára vette a válogatott rangidőse, Jan Vertonghen és visszaszólt csapattársának.

"A támadó harmadunk semmit sem mutatott a pályán. Sok minden jár most a fejemben, de jobb, ha ezeket nem foglalom szavakba a kamerák előtt. Gyengék voltunk, ez nem elég.

nyilatkozta Vertonghen a Marokkó elleni vereség után.

A belga válogatott egyelőre kieső helyen áll az F csoportban, de Roberto Martinez csapata a csoportkör utolsó fordulójában a horvátok ellen még kiharcolhatja a továbbjutást.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!