Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hangulatos karácsonyi vásárral vár a Scruton

default user icon
MME
December 9-én hangulatos karácsonyi vásárral vár a Scruton MCC, a Feneketlen-tó szomszédságában, ahol magyar kézműves termékekkel és gasztronómiai ínyencségekkel várják az odalátogatókat. 

Számtalan magyar kistermelővel és tervezővel találkozhatsz a reggel 10 órakor kezdődő Scruton Közösségi Terek karácsonyi vásárán a Scruton  MCC-ben.

Milyen termékekkel találkozhatsz ezen a vásáron?

Ha nem akarod az utolsó pillanatban a nyakadba venni a várost karácsonyi ajándékokért, akkor lepd meg szeretteidet akár prémium minőségű egyedi ízesítésű sonkákkal, házi csili szószokkal, barbecue szószokkal. A vásárban válogathatsz illatos gyertyák, egyedi karácsonyi díszek és színes illusztrációk között is. De ez még nem minden!

A karácsonyi menü összeállítása, az ajándékok beszerzése sokszor annyira leköt bennünket, hogy megfeledkezünk a lényegről és nem élvezzük a karácsony hangulatát. Hogy idén ez másképp alakuljon, további programokon vehetsz részt ezen a vásáron, így hangolódhatsz már most az év legfényesebb ünnepére.

December 9-én díszkészítő workshopon is részt vehetsz, így az idei karácsonyfát saját díszeiddel teheted még csillogóbbá.

Két idősávban is (10:00-12:00, 14:00-16:00 óra) pedig különleges kávéfajtákkal és módszerekkel sajátíthatod el, hogyan készül a French Press, az Aeropress és a V60 filterkávé.

A vásár legizgalmasabb része egy, a szervezők által is nagyon várt koktél-show. Olyan alkoholos koktélokat álmodott meg a Scruton Közösségi Terek bartendere, melyeket te is játszi könnyedséggel készíthetsz el otthon. Breintenstein Dávid ötleteiből most egy koktélreceptet is megmutatunk, amivel feldobhatod a karácsonyi vacsorát.

Jingle Bella
Hozzávalók:
30ml Aperol
30ml Gin
30ml Bodza szörp / szirup
30ml frissen facsart citromlé

Top: gyömbérsör

Elkészítés:
Készíts elő egy hosszúkás (longos) poharat, tedd bele az összes összetevőt, kivétel a gyömbérsört és jéggel töltsd fel a poharat. Erre öntsd a gyömbérsört és lazán keverd meg. Díszítsd az elkészült koktélodat rozmaring szállal és porcukrozott áfonyával.

A 17 LEGKEDVELTEBB KARÁCSONYI ÉTEL: SEGÍTSÉG AZ ÜNNEPI MENÜHÖZ >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss