Eden Hazard nagy bejelentést tett a szánalmas vb-szereplés után

QATAR22, QATAR2022, WORLDCUP22, WORLDCUP2022, WORLDCUP, QATAR, K Horizontal
Belgium's Eden Hazard, Belgium's Romelu Lukaku and Belgium's Kevin De Bruyne leave at the half time during a soccer game between Belgium's national team the Red Devils and Morocco, in Group F of the FIFA 2022 World Cup in Al Thumama Stadium, Doha, State of Qatar on Sunday 27 November 2022. BELGA PHOTO VIRGINIE LEFOUR (Photo by VIRGINIE LEFOUR / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Lemondta a válogatottságot a belga nemzeti tizenegy legendája, Eden Hazard - számolt be a vb-ről már bcsúzó csapat a Twitter oldalán.
Vágólapra másolva!

A belga válogatott a legendás játékosától búcsúzik a közösségi oldalán, aki lemondta a válogatotságot, így többet nem láthatjuk a belga nemzeti tizenegyben. A Real Madrid 31 esztendős szélsője 126 mérkőzésen lépett pályára a belga csapat színeiben, ezeken 33 gólt szerzett.

A belga válogatott már a csoportkörben búcsúzott a katari vb-től, a négy pont csak a harmadik helyhez volt elég Marokkó és Horvátország mögött.

"Ma lezárok egy fejezetet - fogalmazott szerdán a közösségi oldalán a játékos. - Úgy döntöttem, hogy befejezem a válogatott pályafutásomat. Az utódok készen állnak. Hiányozni fogtok. Köszönöm a szeretet, a példátlan támogatást, a 2008 óta együtt átélt boldog pillanatokat."

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!