A Juventus korábbi sztárja megerőszakolt egy 21 éves lányt

Juventus v Genoa CFC - Coppa Italia Manolo Portanova of Juventus FC Nicol Rovella of Genoa CFC Juventus FC v Genoa Cfc Juventus-genoa juve juventus bianconeri genoa cfc genoa Coppa Italia Tim Cup Italy Cup Allianz Stadium Torino Turin serie a italia footb
Manolo Portanova of Juventus FC and Nicol Rovella of Genoa CFC during the Italy Cup match between Juventus FC and Genoa CFC at Allianz Stadium on january 13, 2021 in Turin, Italy. Juventus won 3-2 over Genoa. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto) (Photo by Massimiliano Ferraro / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az U21-es olasz válogatott focista, Manolo Portanova a nagybátyjával és két barátjával együtt követte el a bűncselekményt még 2021 májusában, a bíróság ítéletet hozott az ügyben – írta a Bors.

Elsőfokon hat év börtönbüntetésre ítélte a bíróság Portanovát, amiért három bűntársával – a nagybátyjával, annak barátjával és egy 17 éves férfival – együtt foglyul ejtett és megerőszakolt egy 21 éves lányt annak sienai otthonában.

Portanova a későbbi csapata ellen is pályára lépett a Juventus színeiben Forrás: NurPhoto via AFP/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

A 22 éves középpályás 2021 januárja óta a Genoa középpályása volt: a genovai csapat 12 millió euróért vásárolta meg a Juventustól, ahol négy tétmérkőzésen lépett pályára az évek alatt.

A bíróság a focistát és még egy vádlottat a börtönbüntetés mellett arra is kötelezte, hogy a lánynak 100 ezer euró, az édesanyjának pedig 20 ezer euró kártérítést fizessen.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!