Hihetetlen, honnan talált be a horvát sztárfocista a brazilok elleni vb-meccs előtt - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Japán-Horvátország, Nyolcaddöntő, Al Janoub Stadion, 2022.12.05., Japán, Horvátország
Croatia's midfielder #04 Ivan Perisic celebrates scoring his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Japan and Croatia at the Al-Janoub Stadium in Al-Wakrah, south of Doha on December 5, 2022. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken az első két negyeddöntővel folytatódik a kieséses szakasz a katari labdarúgó-világbajnokságon: előbb a négy éve ezüstérmes horvát és az ötszörös bajnok brazil válogatott lép pályára a legjobb négy közé jutásért. Az európai együttes gőzerővel készül az igencsak nehéznek ígérkező meccsre, ám ami számukra ennél sokkal fontosabb, az edzések alapján úgy tűnik, jó formában és nagy önbizalommal. Legalábbis erről tanúskodik Ivan Perisic fantasztikus trükkje.
Vágólapra másolva!

A horvátok szövetségének Twitter-oldalára került ki egy videó, amelyen Ivan Perisic a csapat tréningjén megmutatta, hogyan lehet a kapu mögül gólt szerezni.

Az biztos, hogy hasonló gólt nem fog szerezni a brazilok elleni negyeddöntőben a Tottenham sztárja - bár a játékvezetők eddigi katari teljesítményét elnézve erre sem fogadnánk nagy tételben -, de a horvát szurkolók számára bíztató lehet, hogy így érzi a kaput.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!