A hisztiző Cristiano Ronaldo megfenyegette a szövetségi kapitányt? Reagált a portugál fociszövetség

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Portugália-Svájc, Nyolcaddöntő, Lusail stadion, 2022.12.06., Portugália, Svájc
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 06: Cristiano Ronaldo of Portugal looks on with teammates prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium on December 06, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön arról cikkeztek a portugál lapok, hogy Cristiano Ronaldo a szövetségi kapitánnyal, Fernando Santossal folytatott beszélgetése során azzal fenyegetőzött, elhagyja a válogatottat. A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) máris közleményt adott ki az ügyben. 
Vágólapra másolva!

Az FPF közleményben reagált a sajtóhírekre, amelyben tisztázta, hogy ezeknek semmi alapjuk nincs,

Cristiano Ronaldo soha nem fenyegetőzött azzal, hogy otthagyja a válogatott, és hazautazik a katari tornáról.

Cristiano Ronaldo a lapok szerint megint hisztizik Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Lars Baron

- ha kellett - ismét megmutatta a Svájc elleni győzelem során, a 2022-s focivébé nyolcaddöntőjében. A nemzeti csapat - a játékosok, az edzők és az FPF felépítése - az első naptól fogva teljesen elkötelezett és lelkes Portugália valaha volt legjobb világbajnoki részvétele érdekében" – közölte honlapján a portugál szövetség.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!