Új sztárpár van kialakulóban, gyomorforgatóan viselkedő fociedző, kirúgták Dárdai korábbi főnökét

20211104 Dinamo Zagreb v Rapid Wien: Group H - UEFA Europa League Soccer Club Kroatien Croatia Gruppenphase Group stage Horizontal SPORT, Dietmar Kühbauer
ZAGREB, CROATIA - NOVEMBER 4: Head coach Dietmar Kuehbauer of Rapid during the UEFA Europa League group H match between Dinamo Zagreb and Rapid Wien at Stadion Maksimir on November 4, 2021 in Zagreb, Croatia.211104_SEPA_13_024 - 20211104_PD10822 (Photo by Johann Schwarz / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)
Vágólapra másolva!
Szombaton is rengeteg érdekes és medöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. A döntőt játszó Cicipasz kivetette a hálóját Margot Robbie-ra, Véber György megszólalt a botrányos tombolásáról, gyomorforgató módon beszélt az osztrák fociedző a lengyel nemzetről, kirúgták Dárdai Pál korábbi főnökét, a Fradi és a Bayern München sem tudott nyerni, a Manchester United viszont továbbjutott az FA-kupában. Visszapillantó.

A görög sztár, Sztefanosz Cicipasz mindent megtesz annak érdekében, hogy megkedveltesse magát a helyi szurkolókkal az Australian Open teniszversenyen. Végső tornagyőzelme esetén iskolát ajándékoz Victoria államnak, ráadásul kivetette a hálóját Margot Robbie-ra.

A jelenkor görög hőse Sztefanosz Cicipasz szerelmes Forrás: AFP/Paul Crock

Tavaly októberben valósággal sokkolta a közvéleményt az a videó, amelyben hallható, hogy Véber György, az Újpest FC utolsó bajnokcsapatának futballistája nyomdafestéket nem tűrő szavakkal sértegeti az irányítására bízott U19-es csapat futballistáit. Véber György az eset óta most szólalt meg először hosszabban az ügyről.

Botrányos jeleneteknek voltak szem- és fültanúi a LASK Linz-Wisla Kraków mérkőzés nézői. A játéktéren sem volt békés a hangulat, de amit az osztrák edző, Dietmar Kühbauer művelt, az mindent alulmúlt.

Dietmar Kühbauer undorító módon viselkedett Forrás: APA-PictureDesk via AFP/Johann Schwarz / SEPA.Media / picturedesk.com/Johann Schwarz

Megint hatalmasat bukott a Bayern: a Bundesliga 18. fordulójában a Bayern München hazai pályán meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott az Eintracht Frankfurt ellen.

Dárdai Pál korábbi klubja, a Hertha BSC kirúgta a csapat sportigazgatóját, Fredi Bobicot. Visszatérhet a magyar edző?

Fredi Bobicotkirúgták a Herthától Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Robert Michael

A magyar bajnokság 17. fordulójában a bajnoki címvédő Ferencváros a Vasast fogadta a Groupama Arénában. A gólnélküli első félidő után a második félidőt végigtámadta a Fradi, de nem tudott betalálni az angyalföldi csapat kapujába. A mérkőzés döntetlennel zárult.

Az FA-kupa negyedik fordulójában a Manchester United az Old Traffordon 3-1-re nyert a másodosztályú Reading ellen.