Kínosan magyarázkodik a Liverpool sztárfocistája az újabb szégyen után

775926820 Horizontal
Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson reacts to their defeat on the pitch after the English FA Cup fourth round football match between Brighton & Hove Albion and Liverpool at the Amex stadium in Brighton, on the south coast of England on January 29, 2023. - Brighton won the game 2-1. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool vasárnap 2-1-re kikapott a Brightontól az FA-kupa negyedik fordulójában és kiesett a sorozatból. A csúfos kudarc után a csapat balhátvédje, Andrew Robertson a vereség okait fejtegette és elnézést kért a szurkolóktól.

Borzalmas formában van az utóbbi hetekben a Liverpool, amely a Premier League-ben jelenleg csak a 9. helyen áll, és vasárnap az FA-kupából is kiesett. A Brighton csapatától lassan rémálmai lesznek Jürgen Klopp együttesének, ugyanis Roberto De Zerbi együttesétől két hete a PL-ben is kikapott a Liverpool, méghozzá teljesen simán, 3-0-ra.

A 92. percben elbukott FA-kupa-meccs után a vesztes csapat skót hátvédje, Andrew Robertson nyilatkozott csalódottan és elnézést kért a szurkolóktól.

"Látható, hogy nem vagyunk magabiztosak a kapu előtt és még mindig sebezhető a védelmünk. Vissza kell szereznünk a magabiztosságunkat.

mondta Robertson.

El kell kezdenünk meccseket nyerni. Mondani nyilván könnyebb, mint megvalósítani" - folytatta a magyarázkodást a 28 éves balhátvéd.

A Liverpool korábban a Ligakupából is kiesett, így Jürgen Klopp csapatának szezonját már csak egy jó BL-szereplés mentheti meg. Az együttesnek a Bajnokok Ligájában sem lesz könnyű dolga, ugyanis a nyolcaddöntőben a Real Madriddal találkozik.