Ritkán látható sportszerűtlen, de ravasz húzást vetett be a holland válogatott kapus - videó

fbl Horizontal
Feyenoord's Dutch goalkeeper Justin Bijlow makes a save during the Dutch premier league match between FC Twente and Feyenoord at Stadion De Grolsch Veste in Enschede on January 29, 2023. (Photo by Olaf Kraak / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Szemfüles, de kissé sportszerűtlen húzással akadályozta meg az ellenfél csapatának gyors támadását a Feyenoord holland válogatott kapusa, Justin Bijlow.

A 25 éves, hatszoros holland válogatott kapus, a katari világbajnokságon is kerettag Justin Bijlow a hétvégi, Twente elleni meccsen lépett ki remekül a kapujából, majd becsúszva szerelte az ellenfél támadóját, Virgil Misidjant.

A támadó azonnal labdát kapott a kezébe, miután a kapusról az oldalvonalon kívülre került az, így éppen el is végezte volna a gyors bedobást, amikor Bijlow a pályára dobott egy másikat, hogy legyen ideje visszafutni a kapuba.

Mivel addig nem folytatódhat a játék, ameddig egy másik labda is van a pályán, így a csapata szempontjából jó döntést hozott a kapus, igaz kapott érte egy lapot, de legalább visszaért a kapujába.

Misidjan annyira ideges lett, hogy a kapushoz vágta a labdát, ami a kezében volt, de ő végül megúszta lap nélkül. A Twente végül 1-1-es döntetlent ért el hazai pályán a listavezető ellen.