Sztárfocisták nem focizhatnak majd a Chelsea-ben a BL-ben a nagybevásárlás után

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on January 15, 2023 Benfica's Argentine midfielder Enzo Fernandez waves to supporters before the start of the Portuguese League football match between SL Benfica and Sporting CP at Luz stadium in Lisbon. - Chelsea reportedly agreed to pay a British record fee of 121 million euros to sign Argentina midfielder Enzo Fernandez from Benfica late on January 31, 2023. Premier League clubs have once again massively outspent their rivals across Europe in a desperate scramble to strengthen their squads for the second half of the season. (Photo by CARLOS COSTA / AFP)
Vágólapra másolva!
Sztárok nem focizhatnak majd a Bajnokok Ligájában a Chelsea mezében tavaszal, derült ki a klub által leadott legfrissebb lista alapján.

Nincs már ott a keretben Pierre-Emerick Aubameyang, így ő biztosan nem játszik már a Chelsea tavaszi BL-meccsein. Az újak közül az UEFA szabályai szerint három játékost lehetett benevezni.

Természetesen ott van a klub rekordigazolása, az argentin világbajnok Enzo Fernandez, valamint az ukrán Mihajlo Mudrik és a portugál Joao Félix.

Enzo Fernandez természstesen ott van a Chelsea BL-keretében Forrás: AFP/Carlos Costa

Ez egyben azt is jelenti, hogy a téli szerzemények közül David Datro Fofana, Noni Madueke, Andrey Santos, Gabriel Slonina és Benoit Badiashile sem fért fel az európai listára.

A Chelsea a Borussia Dortmunddal találkozik majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében február 15-én.