Nem kérnek a többiek a Manchester United fiatal sztárjából

fbl trial Horizontal
England and Manchester United footballer Mason Greenwood leaves Minshull Street Crown Court in Manchester on November 21, 2022 after a preliminary hearing on charges of attempted rape, controlling and coercive behaviour, and assault. - The 21-year-old was first arrested in January over allegations relating to a young woman after images and videos were posted online. All three charges relate to the same complainant. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP)
Vágólapra másolva!
Bombaként robban a hír, hogy a Manchester United fiatal játékosa ellen felhozott vádakat ejtették, de Mason Greenwood visszatérésére ettől függetlenül még várni kell.

Hiába ejtették a nemi erőszakkal és egyéb erőszakos cselekedetekkel kapcsolatos vádakat, a Manchester Unitednél még nem döntöttek, hogy visszatérhet-e a csapathoz a fiatal, tehetséges focista.

Angol sajtóhírek szerint a csapat sztárjai már döntöttek, és ők egyelőre nem kérnek Greenwood visszatéréséből, főleg azért, mert nem akarják megtörni semmivel a csapat utóbbi időben bemutatott fejlődését. Úgy vélik, nem lenne jó hatással az öltözői hangulatra a 21 éves támadó visszatérése.

Mason Greenwood egyelőre nem térhet vissza Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A United vezetői azért is vannak nehéz helyzetben, mert a focista állítólagos áldozata nyilvánosságra hozott fotókat, és felvételeket arról, hogy nézett ki, miután a focista megverte.

Az ügy kirobbanása óta Greenwood nem edzhetett együtt a csapattal, több mint egy éve nem lépett pályára, miközben 2025-ig érvényes szerződése van a manchesteriekkel.