A Marseille kiverte a Francia Kupából a PSG-t

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (C) fights for the ball with Marseille's Bosnian defender Sead Kolasinac (L) and Marseille's French defender Samuel Gigot during the French Cup round of 16 football match between Olympique Marseille (OM) and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade Velodrome in Marseille, southern France on February 8, 2023. (Photo by CHRISTOPHE SIMON / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint Germain az Olympique Marseille otthonában lépett pályára a Francia Kupa nyolcadöntőjében és 2-1-re kikapott, így ki is esett.

A PSG csapatában ott lehetett sérülése után Sergio Ramos, Neymar és Verratti is, valamint Messi is kezdett. Az első félóra után Ramos hozott össze egy tizenegyest, Cengiz Under könnyen adta magát, a megítélt büntetőt pedig Alexis Sánchez lőtte a kapuba.

A 40.percben Neymar találta el a kapufát, majd egy szöglet után Neymar beadására érkezett Ramos, aki a kapuba bólintott.

Lionel Messi nem sokat mutatott a meccsen Forrás: AFP/Christophe Simon

A második félidő elején Malinovszkij bombagóljával újra a Marseille került előnybe, és hiába próbálkozott a PSG, hiába volt nagy fölényben a hajrában, nem sikerült egyenlítenie, így a Marseille jutott a legjobb nyolc csapat közé a Francia Kupában.