Hosszú Katinka nyilvánosan is megmutatta terhes pocakját, a gusztustalan argentin kapus miatt döntött a FIFA

HOSSZÚ Katinka
Róma, 2022. augusztus 14. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó interjút ad az M4 Sport stábjának a római vizes Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A vasárnap is eseménydúsan telt a hazai és a nemzetközi sportvilágban, most egy helyen megmutatjuk a március 26-án történt legérdekesebb híreket.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt a várandós háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, aki a Hungarian Summit, azaz Magyar Csúcstalálkozó nevet viselő rendezvényen szerepelt az Egyesült Államokbeli Fort Lauderdale-ben. Az eseményen levetítették az Iron Ladyről szóló Katinka - The Movie című filmet, majd a vendégek kötetlen beszélgetést folytathattak az úszónővel.

Július 1-jétől megváltoztatja a tizenegyesrúgások szabályait a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA). Ebben nagy szerepe lehet a világbajnok argentin kapusnak, Emiliano Martineznek, aki a döntő utáni ünneplése mellett főleg azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Hollandia és a Franciaország elleni találkozó büntetőpárbajában is sikeresen megzavarta az ellenfél játékosait.

Emiliano Martinez nem csak az obszcén ünneplésével hívta fel magára a figyelmet Forrás: AFP/Alfredo Estrella

Mintegy félórára félbe kellett szakítani a Vardar Szkopje-Eurofarm Peliszter észak-macedón férfi kézilabda bajnoki döntőt a két csapat ultráinak rendbontása miatt, akik vadul petárdáztak, majd a pályára berohanva verekedtek.

A portugál válogatottban Cristiano Ronaldo két gólt lőtt a Luxemburg elleni Eb-selejtezőn, az ötszörös aranylabdás így már 122 találatnál jár a nemzeti csapatban.