Vágólapra másolva!
A korábban nyilvánosságra hozott öt játékoson túl pénteken további négy labdarúgóval közös megegyezéssel bontott szerződést az OTP Bank Ligától búcsúzó Vasas FC – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Távozik Angyalföldről a 3-szoros magyar válogatott Márkvárt Dávid, aki 2021 nyarán érkezett a csapathoz és tagja volt az élvonalba való feljutást kiharcoló keretnek. A 28 éves középpályás a Vasasnál töltött időszaka alatt 65 tétmérkőzésen szerepelt, melyek során 2 gólt szerzett.

Hidi Patrik sem a Vasasnál játszik már a következő szezonban: a játékos tavaly nyáron csatlakozott a csapathoz a Budapest Honvéd együttesétől, a 32 éves középpályás azóta 35 tétmérkőzésen 2 gólt szerzett.

Az 1-szeres magyar válogatott Géresi Krisztián is egy éve írta alá szerződését Angyalföldön. A 28 éves labdarúgó ősszel 13 tétmeccsen szerepelt, gólt nem szerzett, januártól pedig a Merkantil Bank Ligában érdekelt Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében játszott kölcsönben.

Hegedűs János fél éve szerződött a klubhoz szabadon igazolható labdarúgóként. A 26 éves játékos a tavaszi szezon során 5 tétmeccsen lépett pályára a csapatban.

A távozó labdarúgóiknak a csapat a hivatalos oldalán további sok sikert kívánt.